X
  • Geen producten in de lijst

Artikel: MIECON, de schakel bij ecologische, landschappelijke en bouwkundige functionaliteit bij ruimtelijke ingrepen

Artikel

Publicatiedatum: 20 november 2023
Tekst: Contentway
Geïnterviewde: W. van den Heuvel, Directeur van MIECON
Fotograaf: M. van Well, veldmedewerker MIECON 

MIECON is een bijzonder bedrijf met bijzondere werkzaamheden en een bijzondere missie. MIECON vormt namelijk de schakel bij ecologische, landschappelijke en bouwkundige functionaliteit bij ruimtelijke ingrepen. Niemand kan dat zo goed uitdragen als Directeur Wim van den Heuvel. Ook ditmaal heeft hij dat gedaan in een artikel over MIECON, geschreven en gepubliceerd door Contentway.

Ecologie en mitigatie vleermuizen, ruige dwergvleermuis, MIECON, de schakel bij ecologische, landschappelijke en bouwkundige functionaliteit bij ruimtelijke ingrepen

MIECON, de schakel bij ecologische, landschappelijke en bouwkundige functionaliteit bij ruimtelijke ingrepen.

Nederland staat te boek als dichtbevolkt land. En gezien alle bouwplannen die op tafel liggen, zijn de grenzen van expansie nog niet bereikt. Dat is in verschillende opzichten een uitdaging, niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van dierlijk leven in gebieden met uitbreidingsplannen. MIECON, specialist in mitigatie, weet op basis van ecologisch onderzoek en veldkennis te komen tot toepasbare oplossingen voor behoud van dierlijk leven in bebouwd en onbebouwd gebied.

Eerst even over dat woord,…

Scroll naar boven