X
  • Geen producten in de lijst

Werken bij

Werken bij MIECON

MIECON is het allereerste mitigatiebedrijf van Nederland. Wij bieden op basis van ecologisch onderzoek en veldkennis toepasbare mitigerende oplossingen aan een diversiteit aan opdrachtgevers ter bescherming en bevordering van natuur- en leefomgeving. Doordat MIECON zowel de bouwkundige als ecologische kennis heeft, kunnen onze professionals de vertaalslag maken tussen uitvoerder en ecoloog. Onze werkzaamheden vinden plaats in heel Nederland.

Om ons unieke werk uit te kunnen voeren, is MIECON regelmatig opzoek naar nieuwe werknemers die ons team komt versterken. MIECON heeft momenteel openstaande vacature(s):

Ervaren Ecoloog Mitigatie (32 – 40 uur)

Geïnterreseerd? Komt dan solliciteren! Mocht je geïnteresseerd zijn in andere functies bij MIECON waar geen openstaande vacature voor is, interessante stageopdrachten hebben of een (zakelijke) samenwerking willen aangaan, dan is het altijd mogelijk om een mail of open sollicitatie te sturen aan info@miecon.nl.

Het team

MIECON bestaat uit een team van ecologen en bouwkundigen, allemaal met een passie voor de natuur. Alle medewerkers worden intern opgeleid om te voldoen aan de standaarden die MIECON stelt aan de uitvoering van de werkzaamheden. Het team bestaat uit vaste krachten en een flexibele schil. De flexibele schil zorgt ervoor dat tijdens seizoenswerk en piekdrukte alle werkzaamheden tot een goed einde gebracht kunnen worden. Daarnaast werkt MIECON met vaste leveranciers en samenwerkingspartners. Zo draagt MIECON zijn steentje bij aan de natuurbescherming in Nederland en over de grens.

MIECON is geen lid van het Netwerk Groene Bureaus (NGB), maar voldoet wel aan de definitie van ecologisch deskundige op het gebied van beschermde soorten. Tevens volgt MIECON, indien van toepassing, de onderzoeksprotocollen van de NGB.

Scroll naar boven